СПЕЦТЕХНІКА З-ЗА КОРДОНУ

СПЕЦТЕХНІКА З-ЗА КОРДОНУ фото

Придбати спецтехніку чи комерційний транспорт завжди важче ніж легковий, адже ринок спеціалізованої техніки в Україні значно менший. Тому спеціалісти компанії West Auto Hub рекомендують купувати транспортні засоби за кордоном

По-перше, вибір спецтранспорту набагато більший ніж в Україні.

Друге - кращий технічний стан та менший пробіг. Оскільки в Європі ці транспортні засоби, після досягнення певного строку експлуатації, продають, тому термін користування значно менший, ніж транспорту, який вже є на українському ринку.

СПЕЦТЕХНІКА З-ЗА КОРДОНУ фото 1

Фахівці компанії  West Auto Hub з багаторічним досвідом роботи із європейськими компаніями та ринками, знають, де краще купити потрібний для вас автомобіль, у тому числі й спецтехніку. Завдяки перевіреним партнерам точно впевнені, що угода відбудеться та авто буде відповідати всім технічним показникам, які були зазначені.

Компанія може експортувати та імпортувати будь-який автотранспорт та спецтехніку: від маленького погрущика до великого комбайна тощо. Також забезпечує їх перевезення автовозом. А для транспортного засобу, який може пересуватися дорогами загального призначення надають професійного водія, який доставить його власним ходом швидко та безпечно. 

Важливим кроком процесу купівлі автомобіля за кордоном є оплата. WAH оплачує автомобіль безготівково, працює з офіційними переказами та продавцями - це забезпечує прозорий процес платежу та робить його надійним.

WAH ДЛЯ БІЗНЕСУ

Компанія WAH працює з прямими контрактами, отже може імпортувати авто відразу на юридичну особу, тобто на підприємство нашого клієнта. 

Таким чином покупець може забезпечити фірму одним комерційним транспортом або цілою партією. 

Такий варіант є привабливим для підприємців, адже надає можливість повернути ПДВ та залучити фінансування (кредит або лізинг).  Важливо: WAH надає всі офіційні звіти витрат під час купівлі транспорту, тож у представників банку не буде зайвих питань щодо процедури імпорту. 

СПЕЦТЕХНІКА З-ЗА КОРДОНУ фото 2

ЯК ІМПОРТУВАТИ СПЕЦТЕХНІКУ В УКРАЇНУ

Наша команда повністю забезпечує супровід процесу імпорту: від переговорів з продавцем до доставки та отримання український номерних знаків. Самостійно оформляємо весь перелік необхідних документів. Тож клієнту WAH не потрібно витрачати час на всі труднощі придбання транспорту - ми все це робимо за нього. 

А щоб процес купівлі транспорту був приємнішим - ми зробили додаток WAH, аби ви могли відстежувати, де та на якому етапі імпорту перебуває ваш автомобіль. 

Потрібна спецтехніка?
Зв’яжіться з нами — з радістю допоможемо
request