Автомобілі з Німеччини: європейська якість за вигідною ціною

Автомобілі з Німеччини: європейська якість за вигідною ціною фото

Сьогодні поняття вживаного авто з Європи не завжди асоціюється із якістю та надійністю. Проте винятком є німецький авторинок. Чому варто купувати автомобілі в Німеччині, розповідають спеціалісти з купівлі авто Wes Auto Hub.

Чому в Німеччині найякісніші автомобілі на вторинному ринку?

В першу чергу потрібно зазначити, що у зв’язку з тим, що найвідоміші виробники авто у світі знаходяться в Німеччині, зрозуміло, що ринок насичений їхніми автомобілями. 

Також більшість автомобілів, які продають в Німеччині, є в хорошому стані. Оскільки автовласники зобов’язані постійно проходити техогляди, авто є доглянутим та мають історію проходження технічного обслуговування. Також потрібно враховувати інфраструктуру Німеччини: автомобілі їздять по рівних дорогах, тому технічний стан буде кращим. 

Ціна на вживані автомобілі з Німеччини не є дешевою, проте вона повністю відповідає якості автотранспорту.

Поради щодо підбору автомобіля в Німеччині

Перш ніж вдаватися до пошуків авто, потрібно визначитися із бюджетом: враховуйте також, що окрім суми за авто і логістики, доведеться оплатити розмитнення. До речі, у West Auto Hub вартість розмитнення розраховують безплатно. 

Також, якщо ви не надто глибоко розбираєтеся в автомобілях, за пошуком авто варто звернутися до спеціалістів. Вони допоможуть підібрати найкращий варіант згідно з вашими потребами та бюджетом.

Автомобілі з Німеччини: європейська якість за вигідною ціною фото 1

При виборі авто пам’ятайте, що в майбутньому, скоріше за все, ви його продасте. Щоб швидко продати його, окрім хороших технічних характеристик, автомобіль бажано має бути стандартного кольору, а марка — популярною на ринку.

Зважайте також на екологічний стандарт автомобіля: щоб імпортувати його в Україну, він повинен бути не нижчим Євро-2 для легковиків та Євро-5 для інших категорій.

Де в Німеччині купити авто? 

Фахівці радять купувати автомобілі в Німеччині в перевірених автохаусах та обов’язково зважати на відгуки, які є в мережі Google. 

Якщо ви займаєтеся автобізнесом, вам варто напрацьовувати свій список автохаусів. Вони створюють свої онлайн-каталоги, де можна переглянути наявність транспорту, а також постійним клієнтам постійно надсилають новинки.

Ось декілька з них: 

Імпорт вторинного транспорту з Німеччини — процес не складний. Проте якщо ви вирішили придбати новий автомобіль із німецького салону, варто знати певні нюанси.

Автомобілі, які випускають в Німеччині — це селективний товар. Тобто купити його можна, проте він повинен знаходитися на території Німеччини визначений час (близько пів року). Продати цей автомобіль можуть як фізичній особі, так і німецькій фірмі, яка не зв’язана з торгівлею автомобілів, проте якщо селективний автомобіль протягом цього терміну продадуть на експорт до іншої країни — їм загрожують великі штрафи.

Автомобілі з Німеччини: європейська якість за вигідною ціною фото 2

Розмитнення та сертифікація автомобілів з Німеччини

Коли ви ввезли автомобіль в Україну, вам необхідно протягом 10 днів поїхати на внутрішній митний термінал, яка зазначена в митній декларації, яку оформив брокер. 

Після митного очищення авто потрібно зареєструвати. Для цього вам треба пройти сертифікаційну перевірку транспортного засобу та отримати сертифікат відповідності

До речі, у West Auto Hub усі структури знаходяться на відстані 1 хвилини. 

Залишилися запитання? Телефонуйте нам 080 021 20 30

Підібрати, пригнати авто з Німеччини?
Зв’яжіться з нами — з радістю допоможемо
request