Як купити авто під ключ з Європи?

Як купити авто під ключ з Європи? фото

Авто з Європи – які переваги?

Регулярний техогляд та високі штрафи за його недотримання змушують власників авто в Європі підтримувати їх в належному технічному стані. Обслуговування машин зазвичай здійснюється на кваліфікованих фірмових СТО з використанням оригінальних запчастин. Також хорошому стану авто з Європи сприяють кращі дороги та якісніше пальне. 

Ще одна перевага – історія автомобілів, яка у багатьох країнах фіксується завдяки місцевим правилам, і до неї можна отримати доступ (наприклад – за допомогою сервісу CEBIA), й дізнатися про те, коли та який пробіг був зафіксований, чи потрапляла машина в ДТП, працювала в таксі, чи не перебуває у розшуку. Саме тому чимало українців звертають увагу на «свіжопригнані» машини. 

Хочеш авто під ключ?
Зв’яжіться з нами — з радістю допоможемо
request

Як купити авто вигідно?

Насамперед слід визначитися з тим, що можна вважати вигідною покупкою. Для автомобіля з пробігом – це поєднання справедливої ринкової ціни, допустимого пробігу і загалом хорошого технічного та косметичного стану. Чим нижча ціна – тим далі авто від бажаних вимог, тому варто орієнтуватися на варіанти, які зможуть без проблем служити тривалий час, не вимагаючи значних грошових вкладень у ремонти.

Для підбору авто з Європи потрібен певний досвід (адже у цій справі трапляється чимало «підводного каміння»)  – і він є у консультантів West Auto Hub, які допоможуть серед тисяч пропозицій обрати лише ті, які справді варті уваги і їх можна вважати вигідною покупкою.

Як купити авто під ключ з Європи? фото 1

Де купити авто під ключ?

Суть послуги «авто під ключ» у тому, що клієнт доручає виконавцю всі етапи щодо пошуку, підбору, доставлення, розмитнення, сертифікації та інших формальностей, сам же отримує готовий зареєстрований автомобіль, та, власне, ключі від нього.

Коли йдеться про замовлення “пригону” машини, зрозуміло, що довірити таке завдання, пов’язане з чималою сумою грошей, варто перевіреному та надійному виконавцеві, з доброю репутацією. Оскільки West Auto Hub працює у цій сфері не перший рік, а за його допомогою було доставлено тисячі авто з Європи - можна сміливо замовляти “пригон під ключ” у такої компанії.

Отже, все що потрібно – визначитися з тим, яке саме авто вас влаштовує (з чим можуть допомогти наші консультанти), укласти договір, та зачекати на доставлення машини з Європи. Мине зовсім небагато часу, коли ви отримаєте ключі від своєї автівки, а разом з тим нові враження від подорожей на ній.

Як купити авто під ключ з Європи? фото 2