Які авто варто купувати під ключ у Європі ?

Які авто варто купувати під ключ у Європі ? фото

Які авто популярні для «пригону»?

Підбираючи автомобіль з Європи, який пізніше буде доставлений в Україну «авто під ключ», зазвичай покупці звертають увагу на наступні параметри: пробіг – якомога менший, на практиці в діапазоні від 100 до 200 тисяч кілометрів. Від нього залежить ціна автомобіля, оскільки чим менше машина проїхала, тим більший у неї залишковий ресурс. Орієнтуватися варто на середні ринкові ціни, відповідні аналогічним авто, того ж покоління, комплектації, віку та пробігу.

Бажано, щоб в описі пропозиції не було згадок про технічні недоліки, потребу в ремонті, а також щоб був чинний місцевий сертифікат про техогляд. Кожен автомобіль, який ви розглядаєте як предмет потенційної купівлі, варто перевірити, наприклад – за допомогою сервісу CEBIA, який володіє історією мільйонів авто з Європи, та повідомить, якщо з машиною були якісь проблеми – участь в ДТП тощо.

Топ-10 авто з Європи

Ще одним орієнтиром щодо того, на які моделі варто звернути увагу, може бути рейтинг популярності «свіжопригнаних» легковиків в Україні. Ось 10 моделей, які найчастіше замовляють з Європи:

1.    Skoda Octavia

2.    Volkswagen Passat

3.    Volkswagen Golf

4.    Renault Megane

5.    Opel Astra

6.    Ford Focus

7.    Volkswagen Touran

8.    Opel Zafira

9.    Renault Scenic

10.  Audi A6

Які авто варто купувати під ключ у Європі ? фото 1

Де вигідно купити авто в Європі?

У відкритому продажу, тим паче «з рук», в Європі все рідше зустрічаються надто привабливі пропозиції, а якщо й трапляються такі – їх майже миттєво скуповують місцеві дилери. Це не значить, що взагалі відсутні шляхи вигідної купівлі авто в Європі, однак для цього потрібен певний досвід та ділові контакти. Зокрема, деякі українські дилери мають угоди на оптовий викуп авто, що недоступно разовим покупцям, а ще вони мають доступ до європейських аукціонів, де досить часто трапляються справді цікаві пропозиції за дуже вигідними цінами. Тож оптимальний варіант – заручитися підтримкою професіоналів, які знають, де можна купити авто вигідно.

У кого можна купити авто «під ключ» безпечно?

Довіряти всі етапи щодо підбору, викупу, доставлення, розмитнення, сертифікації та реєстрації автомобіля варто тим, хто має відповідний досвід та хорошу репутацію у цій сфері послуг. West Auto Hub допоміг тисячам українців отримати авто «під ключ» з Європи, яке відповідало усім побажанням замовника, мало перевірену історію та справді належало до категорії «свіжопригнаних», тобто без пробігу по Україні, у хорошому технічному стані та без прихованих недоліків.

Тож якщо бажаєте сісти за кермо автівки, яка ще не «скуштувала» місцевого пального та не відчула «вайбу» окремих наших доріг – звертайтесь до West Auto Hub просто вже, адже ваша нова автівка знаходиться на відстані всього одного  телефонного дзвінка.

Хочеш підібрати авто з Європи?
Зв’яжіться з нами — з радістю допоможемо
request