Де найдешевші авто в Європі?

Де найдешевші авто в Європі? фото

Де та у яких країнах варто шукати автомобілі «під пригон» за вигідною ціною?

«Пригнати» автомобіль з Європи, ще й так, щоб його ціна «під ключ» вийшла нижче за середньоринкову в Україні – завдання не з простих. За умови, коли йдеться про хороший автомобіль. Адже щоб просто купити першу-ліпшу автівку з оголошення з найменшим прайсом багато знань не треба. Щоправда, потім знадобиться значна сума, щоб таке авто поставити на хід, оскільки найдешевше аж ніяк не значить найкраще.

Водночас – переплачувати теж не рішення. Як же знайти цю «золоту середину», коли все ж треба вкластися у певні рамки бюджету? Авто з європи у Львів? - Варіанти є, і зараз ми розглянемо декілька з них.

Автомобільні аукціони в Європі

Вони відрізняються від американських аукціонів – там пропонується менше значно пошкоджених автомобілів (так званих «тотал»), частіше продають цілком справні та в доброму стані авто, рідше – з певними недоліками, які детально описані та зафіксовані на фото.

Однак доступ до таких аукціонів можуть мати лише дилери, разові покупці, на жаль, торгуватися за цікаві лоти там не можуть. Але це не проблема – за вас це можуть зробити фахівці West Auto Hub, які викупили не одну тисячу автомобілів на тих же Auto1, Exleasingcar чи Autobid. Вони ж можуть надати детальні консультації щодо умов торгів, які автомобілі пропонує той чи інший майданчик, врахувати ваші побажання та врешті знайти на європейських аукціонах вартий уваги варіант, який згодом буде доставлено й розмитнено «під ключ» у Львів, Луцьк чи інше місто.

Якщо ж ви місцевий український автодилер, і бажаєте спробувати власні сили на аукціонах – можете звернутися до West Auto Hub для отримання персонального доступу до таких аукціонів.

Де найдешевші авто в Європі? фото 1

Розпродажі корпоративних парків та лізингових авто

Це ще один напрямок, який дозволяє знайти дешеві авто в Європі. Однак тут теж не обійтися без дилерів – зазвичай корпоративні парки власники бажають продати оптом, одному покупцеві, за що й готові робити вагомі знижки. Зрозуміло, що окремо взятому приватному покупцеві чи місцевому дилеру навряд потрібна сотня фургонів чи легковиків, але якщо цю кількість розділити між кількома зацікавленими сторонами, можна непогано зекономити на такій гуртовій закупівлі.

В яких країнах авто найдешевші?

Скористаємось даними Інституту досліджень авторинку, щоб визначити, в «пригнаних» авто з яких країн середня митна вартість авто була найнижчою. Отже, до таких країн увійшли: Швейцарія ($4500), Естонія ($5300), Швеція ($5600), Бельгія ($5600), Данія ($5700). Також порівняно доступними виявилися авто з найбільшого європейського ринку – Німеччини ($6300). Коли обмірковуватимете звідки «пригнати» автомобіль – топ країн з найменшим «середнім чеком» у вас уже є.

При цьому слід пам’ятати, що на практиці доводиться оперувати не середніми числами, а цілком конкретними, які залежать від багатьох чинників. А також не  варто забувати, що підібрати хороше авто «під пригон» теж не найпростіше завдання, яке потребує досвіду та відповідних ділових зв’язків. Тож коли міркуєте над автомобілями з Європи «під ключ», поцікавтесь усіма деталями у фахівців West Auto Hub, щоб «пригнати» найкраще авто з Європи «під ключ».