Яка ціна «пригону» авто з Європи?

Яка ціна «пригону» авто з Європи? фото

Де вигідно купити авто в Європі?

Купити вигідно, тобто коли і ціна відповідає віку, пробігу та стану автомобіля, які для себе вважає оптимальними покупець, в Європі непросто – найцікавіші варіанти зазвичай «перехоплюють» місцеві дилери. Попри те, що відкритий ринок ми не відкидаємо, значно більше шансів натрапити на вигідну пропозицію на європейських аукціонах, або ж на спеціальних закритих торгах, доступ до яких мають лише окремі дилери, коли відбувається продаж корпоративних парків чи лізингових машин.

West Auto Hub має відповідні угоди з європейськими аукціонами та надійними місцевими партнерами, які дозволяють брати участь в аукціонах та викуповувати автомобілі оптом у компаній, коли вони їх виставляють на продаж. Такі варіанти зазвичай найвигідніші з усіх доступних.

Хочеш пригнати авто з Європи?
Зв’яжіться з нами — з радістю допоможемо
request

Де замовити авто з Європи?

Зважаючи що викуп, доставлення та здійснення усіх формальностей шлях доволі непростий та тривалий, який ще й вимагає знання кожного етапу, найкраще рішення – замовити авто з Європи «під ключ» у того, хто добре знається на подібних послугах. Зокрема – West Auto Hub, який допоміг тисячам українців отримати «свіжопригнані» автомобілі з мінімальною затратою власних зусиль та нульовими ризиками.

«Авто під ключ» - це коли покупець доручає всі етапи щодо пошуку, підбору, доставлення, розмитнення, сертифікації та інших формальностей надійній компанії, й врешті отримує ключі від уже свого зареєстрованого автомобіля.

Яка ціна «пригону» авто з Європи? фото 1

Скільки коштує «пригнати» машину з Європи?

Хоч процес і описується одним словом «пригон», на ділі все складається з багатьох етапів. Перший – це вимоги до автомобіля, які формує покупець, і від цього залежатиме платіж за сам автомобіль в Європі. Перед тим, як визначитися з конкретним авто, варто перевірити його історію – чи не було «скруток» пробігу, ДТП та інших неприємностей. Допомогти у цьому може перевірений сервіс CEBIA. Перевірки за VIN-кодом ще одна, нехай невелика, та все ж стаття витрат.

Яка ціна «пригону» авто з Європи? фото 2

Далі слід врахувати вартість доставлення, яка залежить від відстані, на якій знаходиться куплений автомобіль. Ця сума (орієнтовно) може складати від 300 до 600 євро за легкову машину.

Витрати на митне оформлення залежать від типу транспортного засобу. Вони мінімальні для легкових електромобілів (від 20 до 100 євро), і можуть сягати кількох тисяч (а то й десятків тисяч євро) якщо розмитнювати треба дорогий автомобіль з двигуном великого об’єму. Дуже наближено сума митних платежів складає 30-40% від ціни автомобіля в Європі.

До всього ще слід додати вартість сертифікації в Україні (50-100 євро), та першої реєстрації (від 3 до 5% від вартості авто плюс послуги сервісного центру МВС – близько 1000 грн).

Склавши разом усі згадані пункти, можна отримати приблизну суму, у яку може обійтися «пригон» автомобіля з Європи. А простіше, щоб не помилитися у розрахунках, звернутися до фахівців West Auto Hub, які прорахують ціну бажаного автомобіля «під ключ», і ви точно знатимете, який бюджет потрібен для «пригону» авто з Європи.