Красивий номерний знак — цікавий подарунок!

Красивий номерний знак — цікавий подарунок! фото

Новорічні свята вже зовсім близько, пора задуматся про приємності для близьких. Ми пропонуємо оригінальне рішення. Красивий номерний знак на авто - це ідеальний подарунок!

Замовити та отримати номерний знак можна на території комплексу WEST AUTO HUB. Фахівці зустрінуть вас з посмішкою та радо проконсультують щодо процесу замовлення платних номерних знаків та необхідного пакету документів для їх реєстрації.

Красивий номерний знак — цікавий подарунок! фото 1

Також на території комплексу WEST AUTO HUB кожен має можливість замовити виготовлення дублікатів державних номерних знаків будь-якого регіону України. Замовлення виготовляється відразу на місці і займає 15 хвилин, оплата здійснюється у відділені банку або ж у терміналі на території комплексу.

Пластини для дублікатів номерних знаків можуть бути нового та старого зразків. Для замовлення послуги потрібно тільки пред’явити менеджеру відповідного відділу оригінал технічного паспорту, де вказаний відповідний номерний знак.

Красивий номерний знак — цікавий подарунок! фото 2

Також ви можете замовити виготовлення дублікатів номерних знаків на автомобілі американського походження, мотоцикли, скутери, причепи та інші транспортні засоби.