Зекономити кошти і зберегти нерви: як купити авто на аукціоні з WEST AUTO HUB

Зекономити кошти і зберегти нерви: як купити авто на аукціоні з WEST AUTO HUB фото

Стати власником хорошого авто з аукціону, оминувши шахраїв, зекономивши кругленьку суму та десятки годин свого життя абсолютно реально.  

Що таке автоаукціон?

Автоаукціон – це закритий  інтернет-майданчик, на якому  продають  вживані автомобілі. Доступ до інтернет-аукціонів надається тільки автодилерам, тож приватні особи брати участі в них не можуть. Тут на допомогу вам прийде команда WEST AUTO HUB.

Чи можна купити авто на аукціоні Європи? 

Звичайно! Ризик отримати неприємний сюрприз у вигляді пошкодженого авто мінімальний, тому що вся інформація про пошкодження буде заздалегідь вказана в протоколі огляду. 

WEST AUTO HUB допомагає вам зробити покупку автомобіля в Європі, а також оформлює всі необхідні документи, номери і страховку. Все, що буде вам необхідне на митниці,  ми  підготуємо, а також проконсультуємо вас із будь-якого питання. Ми укладаємо з вами угоду, оформлюємо все від А до Я і завжди на зв'язку, тож приводів для хвилювання у вас не буде. Та й економія часу величезна.

Отримати консультацію можна тут.

Навіщо ми це робимо?

Зекономити кошти і зберегти нерви: як купити авто на аукціоні з WEST AUTO HUB фото 1

Зважаючи на наш досвід, ми добре знаємо, де автодилери беруть автівки, які потім продають за завищеною ціною. Натомість клієнти WEST AUTO HUB можуть купити автомобіль максимальної якості в тій же Німеччині, однак за реальною ціною.

Чому автомобілі на аукціонах дешевші?

В основному на аукціонах продаються автомобілі, які належать лізинговим компаніям і передаються в користування фірмам, які після закінчення терміну лізингу не продають їх самостійно, а віддають назад. Так як лізингова компанія на цих автомобілях вже заробила – вона готова продати їх за мінімальною рентабельною для неї ціною без високої маржі, як у автосалонів.

Як отримати доступ до аукціонів та як взяти участь?

Для того, щоб отримати доступ до аукціонів попередньо потрібно підписати договір про співпрацю та внести депозит в розмірі 500 євро. Якщо авто не виграли - депозит повертається.

А якщо ви шукаєте щось особливе, скористайтеся нашою послугою під ключ. 

Зекономити кошти і зберегти нерви: як купити авто на аукціоні з WEST AUTO HUB фото 2

Контакти:

+380953144205

Сова Маріанна

+380952831919

Гурба Анастасія

Бажаєте отримати доступ до 19 аукціонів? 
Зв’яжіться з нами або залишайте запит на сайті
request

Перелік популярних автоаукціонів:

autobid.de

exleasingcar.com.ua

pl.bca-europe.com

copart.de

auto1.com

kvd.se

auksjonen.no