Як розмитнити "євробляху" учаснику АТО на пільгових умовах

Як розмитнити "євробляху" учаснику АТО на пільгових умовах фото

10 листопада завершився період пільгового розмитнення “євроблях”. Однак, не для всіх, адже для певної категорії військових він триватиме ще три місяці - до 8 лютого 2022 року.

Пільговим розмитненням авто на єврономерах можуть скористатися учасники бойових дій, які перебували в зоні АТО/ООС 90 або більше днів. Потрібне лише документальне підтвердження, що в період дії закону про пільгове розмитнення вони були у зоні бойових дій. Інші ветерани війни можуть розмитнити ТЗ за загальною процедурою.

Як розмитнити "євробляху" учаснику АТО на пільгових умовах фото 1

Нагадаємо про список автівок-пільговиків:

  • автомобілі, що порушили митне законодавство щодо режиму тимчасового ввезення або транзиту і були ввезені до України не пізніше 31 грудня 2020 року;
  • авто віком понад 5 років з року виготовлення;
  • легковики (віком 5-15 років, які відповідають екостандарту “Євро-2”) і вантажівки масою до 3,5 тонн (віком 5-11 років, які відповідають екостандарту “Євро-5”).

Один власник може розмитнити лише один легковик та один вантажний автомобіль.

Якщо ваше авто не відповідає цим критеріям, треба буде сплатити ввізне мито, акцизний податок та ПДВ від митної вартості авто. Розмитнити ТЗ можна у WEST AUTO HUB. Тут знаходиться все, що необхідно: зона митного контролю та митно-брокерські компанії.

Розмитнити авто?
Зв’яжіться з нами — з радістю допоможемо
request