Який мінімальний бюджет для якісного авто з-за кордону?

Який мінімальний бюджет для якісного авто з-за кордону? фото

Насамперед давайте розберемося, якою має бути якісна машина. Якщо це авто з ДВЗ, то купувати найкраще ТЗ від 2010 року випуску з пробігом не більше 200 тис. км та без пошкоджень. Таке авто хоч і не просто, але реально знайти на іноземних онлайн-автомайданчиках, про найкращі з яких ми писали у блозі у попередніх статтях

Ціна за нього стартуватиме від 5 000 євро. Додамо до цього ще вартість доставки в Україну, розмитнення, сертифікацію та реєстрацію. Тож “під ключ” якісна автівка обійдеться мінімум 6 500-7 000 євро. 

З електрокарами ситуація виглядає трошки інакше. Тут важливий мінімальний пробіг, бо зношений акумулятор = менший запас ходу, що для авто такого типу є критичним питанням. 

Найчастіше під нульове розмитнення клієнти WAH шукають BMW 3 та 5 серій, Audi A4, Renault Megane, Megane Scenic, Volkswagen Golf та Volkswagen Passat. До трійки країн, звідки ми привезли найбільше авто за останні півтора місяці, потрапили. Польща, Німеччина та Литва. 

Який мінімальний бюджет для якісного авто з-за кордону? фото 1

Як замовити авто "під ключ" у WAH?

Зверніться до менеджера WAH, який розповість, з яких онлайн-майданчиків можна обрати собі авто або ж надішліть посилання на машину, яку ви хочете собі придбати.

Компанія West Auto Hub займається купівлею ТЗ за кордоном. Найчастіше платформами для пошуку виступають аукціони, автосайти, бази даних партнерів.

Спеціалісти відділу купівлі розмовляють більшістю європейських мов, що дозволяє дізнатись всі деталі щодо стану авто та умов продажу. WAH допомагає клієнту з імпортом ТЗ в Україну, а саме з укладанням договору купівлі-продажу та здійснення його оплати.

Який мінімальний бюджет для якісного авто з-за кордону? фото 2

Далі відбувається доставка транспортного засобу автовозом або лаветою. Тривалість доставки залежить від того, з якої країни треба забрати авто: чим далі воно, тим довшою вона буде.

Коли авто прибуде в Україну, його потрібно буде розмитнити. Відділи митного оформлення знаходяться на території двох комплексів WAH, а саме в с. Струмівка під Луцьком та в с. Зимна Вода поблизу Львова. Замовляючи послугу "авто "під ключ", ви делегуєте нам оформлення всіх потрібних документів, тож можете бути спокійними та не хвилюватися. 

Наступний етап - сертифікація. До слова, перевірити авто на відповідність екологічним стандартам України можна у випробувальних лабораторіях у WAH Луцьк, WAH Львів та WAH Нововолинськ. 

Завершує процедуру легалізації імпортованого авто його постановка на облік в Сервісному центрі МВС, що також можна зробити на території комплексів West Auto Hub.

Замовити послугу доставки, розмитнення та сертифікації авто можна онлайн або за телефоном 080 021 20 30.

Бажаєте авто "під ключ"?
Зв’яжіться з нами — з радістю допоможемо
request