Продавай своє авто за 33 грн/день

Продавай своє авто за 33 грн/день фото

Відтепер, аби продати автівку, не треба чекати «базарних днів» і займати чергу вдосвіта. На автомаркеті West Auto Hub допоможуть продати ваші авто з комфортом! Коштує така послуга лише від 33-ох гривень на день.

«Це дешевше, ніж чашка кави», – підкреслює менеджер з продажу Богдан Ткачук.

Продавай своє авто за 33 грн/день фото 1

Що отримує клієнт за ці гроші?

«Ми розміщуємо авто на маркетплейсах, як-от AUTO.RIA, RST, OLХ тощо, у соцмережах: в інстаграмі та фейсбуці, онлайн-каталозі wah.ua та у застосунку West Auto Hub (доступний для користувачів Android та iOS). У такий спосіб імовірність продати авто значно вища. Крім того, знімаємо та публікуємо у ютубі та тіктоці круті відео з автівкою клієнта, які набирають від 20 до 400 тисяч переглядів. Уявіть, ваше авто може побачити майже 400 тисяч користувачів!» – розповідає Богдан Ткачук.

До слова, оголошення щодо продажу авто виводять також на великих екранах біля сервісного центру та у кафе, що діють на території West Auto Hub.

«Сервісне опрацювання клієнтських запитів включно з продажем авто – це наша відповідальність», – додає менеджер.

Продавай своє авто за 33 грн/день фото 2

Та що найголовніше – автівки продаються 7 днів на тиждень, а не лише у четвер та неділю. Клієнту більше не треба мерзнути, стояти під дощем чи палючим сонцем.

«Площа автомаркету – чимала – 3000 м². На території можна розмістити близько ста автівок. До того ж стоять вони на бруківці під цілодобовою охороною, а не їздять щоразу щебенем та багнюкою. Також у нас – вигідна локація: тут – проїзна траса, розташовані сервісний центр та митниця», – зазначає спеціаліст.

Продавай своє авто за 33 грн/день фото 3

Окрім того, на території WAH діють сертифікаційні лабораторії та експертна служба. У такий спосіб потенційні покупці можуть оглянути авто самостійно або замовити огляд у експерта та довідку про автомобіль для більш глибокої перевірки. Вона зокрема охоплює:

· зовнішній огляд на наявність дефектів

· оцінку лакофарбового покриття

· перевірку параметрів гальмівної системи

· електронну діагностику бортових систем автомобіля

· визначення та регулювання тиску в шинах

· перевірку параметрів підвіски, амортизаторів, стан наконечників рульових тяг

· перевірку люфту рульового керування

Важливо й те, що West Auto Hub має у штаті фотографа, який влаштує вашому автомобілю професійну фотосесію. За словами спеціалістів, якісні фото відіграють у продажі авто дуже важливу роль.

«Додаткова опція – можливість віддаленого продажу. Вам не потрібно залишати авто у нас, достатньо лише привезти його для фотосесії. Ми робимо світлини та розміщуємо оголошення на онлайн-ресурсах під своїм брендом. Ми продаємо ваше авто, поки ви займаєтесь іншими справами!» – запевняє Богдан Ткачук.

Клієнту, який прагне продавати самостійно, WAH пропонує розмістити авто на території майданчику, тобто орендувати паркомісце.

«Зробіть продаж свого авто комфортним. Ми ж станемо вам у нагоді у будь-якому випадку», – резюмує менеджер WAH.

За детальною інформацією телефонуйте: 080 021 20 30.

Графік роботи автомаркету West Auto Hub:

понеділок - п'ятниця з 9:00 до 18:00

субота 9:00–15:00

неділя 9:00–14:00