Волинська Гуманітарна Ініціатива

Волинська Гуманітарна Ініціатива фото

Півтора року війни. Півтора року нових викликів, нових спроб, нових помилок і головне - нових досягнень.Ще півтора року тому, жоден з нас не міг уявити, що ми з усіх куточків Європи будемо везти гуманітарну допомогу, збирати донати на пікапи для ЗСУ.

В цей нелегкий час, все більше військових потребує нашої підтримки, тож ми вирішили змінити підхід до організації зборів, проте вже як окрема громадська організація "Волинська гуманітарна ініціатива"

Аби зробити процес волонтерства оперативнішим, ми розділили напрямки діяльності. Відтепер ГО "Волинське братство Святого Володимира Великого" надаватиме психологічну допомогу тим, хто постраждав від російської агресії. 

Волинська Гуманітарна Ініціатива фото 1

Інша ж частина команди, в складі нової громадської організації "ВГІ", продовжить займатись виключно автомобілями для ЗСУ.

Станом на червень 2023-го року, спільними зусиллями ми вже передали 195 автомобілів на фронт, тому будемо і надалі із ще більшою потужністю підтримувати ЗСУ та наближати нашу перемогу!

Ми вдосконалили процес збору коштів та опрацювання запитів:

 - закриваємо запити по одному та в порядку черги, збираючи кошти на конкретне авто;

 - оголошуємо збір на певну військову частину;

- передавши авто - ми автоматично відкриваємо збір на наступне.

Також ми закликаємо вас активно поширювати інформацію про збір коштів, адже це пришвидшить процес купівлі автомобіля для армії. 

Волинська Гуманітарна Ініціатива фото 2

Перемога за нами! Пам’ятайте, кожен донат важливий! Долучайтеся до збору коштів на автомобілі для військових, переходьте за цим посиланням.