Купівля транспортних засобів за кордоном - труднощі і тонкощі міжнародної торгівлі

Купівля транспортних засобів за кордоном - труднощі і тонкощі міжнародної торгівлі фото

В Україні стрімкими темпами зростає клієнтський запит на ТЗ із-за кордону, тому не дивно, що разом із попитом збільшується і пропозиція - багато компаній готові зараз привезти потенційним покупцям омріяну автівку. Щоправда, вірно організувати процес купівлі та максимально якісно, швидко та комплексно надати послуги українським автолюбителям може наразі лише незначна кількість фірм.

Покупка авто - легко, якщо до справи беруться спеціалісти

Компанія WEST AUTO HUB на одній території оптимізувала складний процес імпорту ТЗ, який структурно складається з декількох етапів. Перший з них - це безпосередньо купівля авто. Ним на WAH займається група спеціалістів на чолі з Маріанною Совою.

Процес придбання ТЗ розпочинається із підбору автівок за кордоном, які відповідають параметрам та очікуванням клієнтів.
Найчастіше пошук проводиться на таких платформах як Mobile.de, AutoScout24, у перевірених партнерських автохаусах в Європі та на аукціонах BCA, Copart, Autobid. Клієнту на розгляд надаються декілька варіантів авто, серед яких він може обрати найбільш відповідні його вимогам ТЗ. Спектр країн для пошуку автівок різноманітний, адже у  компанії WEST AUTO HUB працюють фахівці, які вільно володіють англійською, німецькою, польською, французькою та іншими мовами, що спрощує процес спілкування з іноземними партнерами. Спеціалісти відділу закупівлі сконтактовують із продавцями та дізнаються детальніше про технічний і оптичний стан, можливі фарбування, ДТП, останню ціну, номер кузова, сервісну історію. Послуги підбору та продзвону  - абсолютно безкоштовні, тому кожен клієнт може скористатись ними, щоб отримати детальну інформацію по авто, яке його цікавить.

Купівля транспортних засобів за кордоном - труднощі і тонкощі міжнародної торгівлі фото 1

Інколи, задля більшої впевненості у технічній справності ТЗ та відсутності на ньому ремонтних кузовних робіт, організовується огляд авто. Найчастіше перевірку машин для WAH проводять міжнародні організації Dekra та FSP. Компанія West Auto HUB готова безкоштовно організувати огляд авто, аби клієнт на 100% був певен у виборі своєї автівки.

Замовити огляд?
Зв’яжіться з нами — з радістю допоможемо
request

На європейському ринку все ще існує практика торгів, тому менеджери з купівлі шляхом переговорів намагаються домовитись з продавцями про  максимально низьку вартість, щоб клієнт міг придбати автівку за найвигіднішою для нього ціною. Інформація передається клієнту, і він, зваживши всі за та проти, обирає найоптимальніший для себе варіант. Після цього спеціалісти відділу закупівлі готують необхідний пакет документів для придбання авто, його замитнення та ввезення на митну територію України. Для того, щоб оплатити транспортний засіб потрібно подати до банку контракт із зазначеними даними про експортера та імпортера, назвою товару, його ціною, умовами поставки, термінами та способом оплати, а також рахунок від продавця.Коли кошти переведено на банківський рахунок продавця, логісти забирають авто та транспортують його в Україну.

Купівля транспортних засобів за кордоном - труднощі і тонкощі міжнародної торгівлі фото 2

Як подати запит на покупку у WAH?

Для створення заявки на підбір та купівлю ТЗ у компанії WAH достатньо скористатись зручним додатком Webex24. У полі "Покупки" натискаємо "Новий запит" та вносимо мінімальні параметри для пошуку авто. Ваше звернення оперативно розглянуть та нададуть необхідну інформацію.Також можна зателефонувати за номером 0 800 20 91 92, сконтактувати через сайт WAH або ж звернутись за адресою: вул. Рівненська, 74, c. Струмівка, Луцький район, Волинська обл.