WEST AUTO HUB Premium - знахідка для поціновувачів ексклюзивних та преміальних авто

WEST AUTO HUB Premium - знахідка для поціновувачів ексклюзивних та преміальних авто фото

Автомобіль - не тільки засіб пересування, а й візуалізація нашого статусу та способу життя, незалежно від того, чи це нове авто чи автівка з пробігом.

На автомайданчиках WEST AUTO HUB можна придбати машину відповідно до ваших уподобань. Якщо ви хочете обрати авто преміум-класу з-за кордону чи України без зайвих турбот, зверніться до WEST AUTO HUB Premium. У салоні є великий вибір як нових автівок, так і з пробігом.

WEST AUTO HUB Premium, що у Києві, відкрився навесні 2021 року за адресою вул. Польова, 21. У ньому працює команда професіоналів, які оперативно та якісно проконсультують вас перед купівлею машини та допоможуть із вибором.

WEST AUTO HUB Premium - знахідка для поціновувачів ексклюзивних та преміальних авто фото 1

Якщо серед наявних у салоні моделей ви не знайдете автівку своєї мрії, вам запропонують замовити авто "під ключ".

WEST AUTO HUB Premium підбере його відповідно до ваших запитів, доставить, організує розмитнення та сертифікацію. Всю тяганину з документами, перетином кордону та іншими організаційними питаннями WAH Premium візьме на себе.

Не потрібно витрачати дорогоцінний час на пошуки автомобіля за кордоном - WEST AUTO HUB Premium знайде кілька найкращих варіантів автівок на вибір. Обране вами авто доставлять автовозом чи лаветою, гарантуючи безпеку та цілісність.

WEST AUTO HUB Premium - знахідка для поціновувачів ексклюзивних та преміальних авто фото 2

Хочете оновити авто? WEST AUTO HUB Premium викупить ваше та допоможе придбати нове. До того ж, салон пропонує можливість купівлі машини в кредит або лізинг.

Відчуйте можливості авто на дорозі - замовте тест-драйв у WAH Premium. 

Слідкуйте за новинами WEST AUTO HUB Premium у соцмережах:
Instagram @westautohub_premium
Facebook @wahpremium

Підібрати перміум авто?
Зв’яжіться з нами — з радістю допоможемо
request