Скільки триває доставка авто з Європи?

Скільки триває доставка авто з Європи? фото

Час від часу країни Європи встановлюють різноманітні обмеження, що пов’язані з ростом захворюваності на коронавірус. Зокрема, й такі, що стосуються доставки транспортних засобів. Найчастіше основною вимогою є доставка автомобілів саме автовозом та наявність у водія заявки на конкретну машину. 

West Auto Hub “приганяє” автомобілі автовозами та лаветами. В середньому доставка триває 7 днів. WAH готує перелік документів для перетину кордону та “замитнює” авто. 

Ми гарантуємо безпечне транспортування. Автовози застраховані, а машини захищені під час доставки. 

Не проблема, якщо ви хочете придбати автомобілі з різних міст: логістична система WAH налагоджена так, що автовози рухаються різними маршрутами і можуть забрати авто з потрібного міста. Вам не потрібно самостійно планувати шлях доставки транспорту. Усі процеси ви можете відслідкувати онлайн у програмі Webex24. Для оптових клієнтів у West Auto Hub є вигідні умови співпраці.

Webex24 об’єднує замовників доставки та перевізників. Для останніх це можливість отримати додаткові завантаження або повноцінні замовлення. Працюючи з WAH, водії можуть здобути ліцензію для виїзду за кордон.

Скільки триває доставка авто з Європи? фото 1

West Auto Hub може “пригнати” будь-який тип транспорту: легковий, вантажний та навіть спецтехніку. Бажаєте доставити мототранспорт? WAH це реалізує.

West Auto Hub доставляє авто в основному з Німеччини, Нідерландів, Польщі, Бельгії, Швейцарії, Литви, Франції, Італії, Швеції та Норвегії, рідше з Данії. 

Доставити авто?
Зв’яжіться з нами — з радістю допоможемо
request

Авто зі Швейцарії та Норвегії їдуть через Європейський Союз транзитом, оскільки вони не є країнами-членами. Для цього оформлюється транзитна декларація Т-1. Через складнішу процедуру доставки не так багато перевізників “приганяють” транспорт з цих країн. Доставка коштує на 70-80% дорожче, ніж з ЄС. Але якість машин та зовнішній вигляд на високому рівні, адже швейцарці міняють авто в середньому раз на 5 років та ретельно слідкують за технічним станом, обслуговуються лише в дилерських сервісних центрах.

Митні брокери оформлюють експорт авто з країни. Далі ЄС ви проїжджаєте транзитом.

По прибуттю в Україну автомобілі прямують відразу на розмитнення, тож, замовляючи послугу доставки у WAH, ви отримуєте відразу розмитнені машини, готові до проходження сертифікації та реєстрації. Замовивши відразу всі 4 послуги, ви значно зекономите час.

Як замовити доставку машин у West Auto Hub?

Оформити замовлення на доставку авто ви можете на сайті або за телефоном. Згодом з вами зв’яжеться менеджер, якому потрібно розповісти детальну інформацію: яке авто треба доставити, його VIN-номер, адресу місця знаходження транспорту, контактну особу продавця й графік роботи.