Запрацював оновлений додаток West Auto Hub для Android: більше можливостей у стильному дизайні

Запрацював оновлений додаток West Auto Hub для Android: більше можливостей у стильному дизайні фото

Наприкінці грудня West Auto Hub випустив оновлений додаток, у якому відтепер клієнти отримали ще більше можливостей. У застосунку можна замовити одну з семи послуг: розмитнення, сертифікацію, доставку, реєстрацію, технічний огляд, продаж авто та авто під ключ; переглянути автомобілі в каталозі та ознайомитися з локаціями комплексів.

Лише авторизований користувач може замовити послугу. Для авторизації новим користувачам потрібно ввести свій номер мобільного. На нього прийде одноразовий пароль. 

ЩО НОВОГО 

Додаток West Auto Hub для Android має повністю новий дизайн, що зручний для користувача.

Запрацював оновлений додаток West Auto Hub для Android: більше можливостей у стильному дизайні фото 1

З’явився каталог авто, у якому за допомогою фільтрів можна обрати машину відповідно до своїх запитів. Автівки, що сподобалися, можна додавати до обраних, натиснувши на “зірочку”. Залиште запит на авто і менеджер West Auto Hub зв’яжеться з вами.

Відтепер за виконанням замовлень можна стежити просто зі смартфону. Замовлення може мати три статуси:

“Очікує на розгляд” - замовлення створено та чекає на запуск в роботу.

“В роботі” - замовлення виконується.

“Виконано” - коли замовлення готове.

До кожного замовлення можна додавати коментарі: менеджери WAH завжди на зв’язку. Ви можете обмінюватися повідомленнями зі спеціалістами, які надають послуги, в режимі реального часу. Не потрібно шукати контакт менеджера в месенджерах - все завжди під рукою. 

Обирайте зручну дату для проходження сертифікації, техогляду чи реєстрації. Зареєстрували авто? Побачте свої номерні знаки швидше, ніж ви отримаєте їх на руки, адже в додатку доступна візуалізація номерів.

Запрацював оновлений додаток West Auto Hub для Android: більше можливостей у стильному дизайні фото 2

Відразу з додатка можна прокласти маршрут до найближчого West Auto Hub  та отримати QR-код для швидкого доступу на територію офісів WAH.

Авторизований користувач може переглянути свої замовлення, автомобілі, які він додав до обраних, та OR-коди для в’їзду до комплексів.

Замовляйте усі послуги для імпорту авто в одному додатку. Завантажуйте у Play Market.