Підтримай ЗСУ: допоможи зібрати кошти на авто!

Підтримай ЗСУ: допоможи зібрати кошти на авто! фото

WAH, як автомобільна компанія, вважає своїм обов’язком забезпечити наші Збройні Сили України транспортними засобами. Саме тому нам дуже потрібна допомога у зборі коштів на пікапи, які будуть передані нашій армії. 

Збройні сили України мають нагальну потребу у мобільності, а саме: їм необхідні автомобілі, що можуть проїжджати по бездоріжжю, матимуть високу прохідність та хорошу маневреність. Ідеально для цього піходять автомобілі типу Pick-up.

Підтримай ЗСУ: допоможи зібрати кошти на авто! фото 1

Чому саме Pick-up?

Найбільша перевага пікапів це: висока маневреність, як на твердому покритті, так і на пересіченій місцевості, здатність долати водяні перешкоди глибиною до 50 сантиметрів та підйоми 60%, завдяки кліренсу в 25 сантиметрів може рухатись глибокою колією. Автомобіль сконструйований спеціально для перевезення вантажу по пересічній місцевості та на дорозі без покриття. Вантажопідйомність у деяких до 2,5 тонн.

Дані автомобілі далі можуть використовуватись для управління вогнем артилерії, у якості санітарного автомобіля, автомобіля зв'язку, лабораторії на колесах, легкої системи залпового вогню.

Підтримай ЗСУ: допоможи зібрати кошти на авто! фото 2

Автомобілів потрібно багато, адже вони часто попадають під обстріли, виходять з ладу. В наших з вами силах допомогти армії не зупинятись та зібрати кошти на нові авто. 

Допомогти ЗСУ можна тут.