Як і де купити купити авто за кордоном онлайн

Як і де купити купити авто за кордоном онлайн фото

Купувати онлайн товари та послуги людство навчила пандемія Covid19. "Диванним шопінгом" зараз займаються навіть в найвіддаленіших куточках планети, не обійшла діджиталізацію торгівлі і сфера автобізнесу.

Компанія West Auto Hub займається купівлею ТЗ за кордоном. Найчастіше платформами для пошуку виступають аукціони, автосайти, бази даних партнерів.

Серед аукціонів найбільшою популярністю користуються:

Autobid

Auto1

Exleasingcar

BCA

Copart

ALD Carmarket

AlphebetPL

Athlon

Caroutlet

Troojstwijkauctions

KVD

Buchbinder

ADESA

Одна з переваг купівлі авто на цих платформах - можливість запропонувати власну ціну та виграти авто за максимально вигідний прайс, який приймає продавець. Кожен аукціон має свої правила користування, аукціонні збори та методи доставки авто.

Грати з допомогою WAH вигідно, адже це дає можливість купівлі ТЗ відразу за ціною нетто або брутто з можливістю повернення ПДВ, оскільки ми зареєстровані на аукціонах як юридична особа.

Як і де купити купити авто за кордоном онлайн фото 1

Відділ купівлі WAH працює також з оголошеннями із сайтів продажу. Найпопулярнішими інтернет-сторінками, де можна знайти бажані для вашого клієнта авто, задавши необхідні дані (марку, модель, рік виробництва, колір і т.д) є:

mobile.de

autoscout24.com

otomoto.pl

bytbil.se

blocket.se

autoplius.lt

autowereld.nl

carforyou.ch

anibis.ch

finn.no

carnext.com

aaaauto.cz

Спеціалісти відділу купівлі розмовляють більшістю європейських мов, що дозволяє дізнатись всі деталі щодо стану авто та умов продажу. WAH допомагає клієнту з імпортом ТЗ в Україну, а саме з укладанням договору купівлі-продажу та здійснення його оплати.

Бажаєте вигідно придбати своїм клієнтам перевірені авто? Залишайте заявку та очікуйте на дзвінок від спеціалістів!