Застосунок WAH тепер і на iOS. Всі послуги для імпорту авто в телефоні

Застосунок WAH тепер і на iOS. Всі послуги для імпорту авто в телефоні фото

Оновлений додаток West Auto Hub з'явився на iOS. Тепер замовити розмитнення, сертифікацію, доставку, технічний огляд, продаж авто та авто “під ключ” можна з будь-якого смартфона.

Застосунок 30,9 МБ, тож він не обтяжуватиме ваш телефон. Інтерфейс легкий та зручний у користуванні, але, окрім змін у дизайні, розширився функціонал.

З'явилася можливість відстежувати статус свого замовлення, тепер ви завжди знатимете, коли очікувати ваше авто і на якому етапі воно зараз перебуває. Замовлення може мати три статуси:

  • “Очікує на розгляд” - замовлення створено та чекає на запуск в роботу.
  • “В роботі” - замовлення виконується.
  • “Виконано” - коли замовлення готове
Застосунок WAH тепер і на iOS. Всі послуги для імпорту авто в телефоні фото 1

Дізнатися актуальний стан вашого запиту можна тоді, коли це зручно вам: хоч вдень, хоч вночі. Якщо у вас є питання щодо замовлення, поставте їх в коментарях і фахівець WAH вам відповість. Це зручно, бо не потрібно шукати контакт менеджера в месенджерах - вся історія повідомлень в одному додатку. 

Застосунок WAH тепер і на iOS. Всі послуги для імпорту авто в телефоні фото 2

Прокласти маршрут до найближчого офісу WAH можна також просто з додатку всього за кілька кліків. Не треба копіювати адресу, відкривати Google Maps - достатньо одного кліку.

Застосунок WAH тепер і на iOS. Всі послуги для імпорту авто в телефоні фото 3

У новому додатку для iOS тепер є каталог авто, яких синхронізований з сайтом wah.ua, тож там завжди актуальні оголошення. Автівки, що сподобалися, можна додати до обраних, натиснувши на “зірочку”. Залиште запит на авто і менеджер West Auto Hub зв’яжеться з вами.

Застосунок WAH тепер і на iOS. Всі послуги для імпорту авто в телефоні фото 4

Плануєте техогляд авто? Запишіться на зручну для вас дату. Реєструєте ТЗ? Побачити свої номерні знаки ви можете в додатку швидше, ніж ви отримаєте їх на руки, адже доступна візуалізація номерів.

Застосунок WAH тепер і на iOS. Всі послуги для імпорту авто в телефоні фото 5

Нагадаємо, як і в додатку для Android, замовити послуги може лише авторизований користувач. Для авторизації новим користувачам потрібно ввести свій номер мобільного. На нього прийде одноразовий пароль. 

Спробуйте застосунок WAH у використанні. Скачуйте для iOS та Android.