Де самостійно продати вживане авто в Луцьку? WAH пропонує оренду місця на автомаркеті

Де самостійно продати вживане авто в Луцьку? WAH пропонує оренду місця на автомаркеті фото

У багатьох українських містах є авторинки та автомобільні майданчики із вживаними машинами. Однак, вони працюють лише кілька днів на тиждень, на відміну від автомаркету West Auto Hub. Він знаходиться у вигідній для дилерів авто локації — поруч з митницею та сервісним центром МВС в с. Струмівка на вул. Рівненська, 74, тож щодня тут буває багато потенційних покупців. Автомаркет відкритий з понеділка по п'ятницю з 9:00 до 18:00, а також в суботу з 9:00 до 16:45.

WAH пропонує дилерам вживаних авто або ж тим, хто просто хоче продати своє авто, орендувати тут паркомісце, поставити машини та продавати їх самостійно, як на звичайному авторинку, але у значно комфортніших умовах. Якщо вам потрібен офіс або місце для роботи, його також можна орендувати.

Де самостійно продати вживане авто в Луцьку? WAH пропонує оренду місця на автомаркеті фото 1

Одне паркомісце коштує 900 грн на місяць. У цю вартість входить цілодобова охорона з відеоспостереженням та професійна фотосесія авто. WAH знає, як правильно подати всі переваги транспортного засобу та на яких деталях зробити акцент. Ви отримаєте мінімум 20 різнопланових фото високої якості, які збільшать ваші шанси вигідно продати авто на онлайн-майданчиках. До слова, послугу професійної фотосесії транспортного засобу можна замовити окремо. 

Не тримайте авто в гаражі, покажіть його людям, які справді шукають автівку. Замовляйте послугу оренди паркомісця на автомаркеті WAH за телефоном 073 175 86 13.