День захисту дітей на WEST AUTO HUB

День захисту дітей на WEST AUTO HUB фото

1 червня – міжнародний день захисту дітей. Міжнародне свято, яке відзначається щорічно в перший літній день. Воно має на меті привернення уваги до дотримання прав та здоров’я дитини.

Ми – соціально відповідальний бізнес, тому вирішили влаштувати на території WEST AUTO HUB спеціальну екскурсію для усіх дітей, яких попередньо зареєстрували.

Згідно з програмою, діти пройшли по комплексу повним маршрутом, який проходить автомобіль після пригону із-за кордону. Це дало можливість познайомитися детальніше з роботою WAH та структурою нашого комплексу.

День захисту дітей на WEST AUTO HUB фото 1

Екскурсія розпочалася з сервісного центру МВС, де показали процеси друкування водійських посвідчень та техпаспорту.

Потім експерти показали, як перевіряють документи на оригінальність та роблять техогляд автомобілям. Після чого діти мали можливість самостійно виготовити номерні знаки.

На зоні сертифікації учасники екскурсії побачили, як проходять огляд різні види транспорту, на прикладі вантажівки та легкового автомобіля.

Наступним пунктом призначення стала зона митного контролю, де діти познайомилися з митниками та їх роботою.

День захисту дітей на WEST AUTO HUB фото 2

«Мамо, я хочу тут працювати» 

- такі слова приємно тішили нас після екскурсії.

Фінальним етапом стало розфарбовування попередньо заготовленого шаблону логотипу WAH, кольоровою крейдою. Також малюки не залишилися без приємних подарунків від компанії на згадку про цей день. 

День захисту дітей на WEST AUTO HUB фото 3

Нагадуємо, ми завжди відкриті до співпраці та з радістю чекатимемо вас у нас на комплексі.

Також, пропонуємо вам до перегляду наше відео до Дня захисту дітей.