Фізкульт-привіт із “Дмитрук Лучеськ півмарафон 2021”: як бігла команда WEST AUTO HUB

Фізкульт-привіт із “Дмитрук Лучеськ півмарафон 2021”: як бігла команда WEST AUTO HUB фото

Усе починається з ідеї та великого бажання. Це те, чим ми керуємося, коли встаємо зранку на пробіжку, хоч і тепле ліжко манить до себе невимовною силою. Бажання довести самому собі, що можеш.

Пробігти півмарафон - це реальне випробування. Тут важливі регулярні тренування, віра в себе і підтримка: сім’ї, друзів, колег. 

А потім настає день “Х” - неділя, 12 вересня, коли навіть люди з інших міст приїхали до Луцька, аби на різних дистанціях у 5, 10 та 21 кілометрів пробігти “Дмитрук Лучеськ Півмарафон”. Масштабний забіг організовує шостий рік поспіль компанія “Дмитрук” спільно зі спортивним клубом “Лучеськ”.  

Маршрут півмарафону пролягав через центр: пр. Волі – вул. Шевченка – вул. Заповітна – вул. Богдана Хмельницького – вул. Сенаторки Левчанівської – вул. Глушець – вул. Братковського – вул. Плитниця – вул. Замкова – вул Глушець – Центральний парк – вул. Глушець – пр. Волі.

Біля головного корпусу ВНУ імені Лесі Українки зібралася понад сотня учасників зі своїми групами підтримки. Пробігти півмарафон вирішило багато команд з різних компаній. Серед них і працівники головного офісу WEST AUTO HUB: Оксана Бречко, Володимир Лугінін та Антон Бондарук. 

Усі учасники забігу мали наклейку з персональним номером, у якій був чіп. Таким чином фіксувалися персональні результати.   

Долучилася до забігу й малеча: діти до 6 років могли обрати 100-метрову дистанцію, 7-8 років – 500 метрів, 9-13 років – 1000 метрів. Для дітей, які участі в забігові не брали, влаштували розважальну програму: майстер-класи та ігри.

По завершенню кожен учасник отримав медаль та подарунки від партнерів півмарафону.