“Пройти вогонь, воду і мідні труби”: як WEST AUTO HUB змагався у бігові з перешкодами на RACE NATION в Києві

“Пройти вогонь, воду і мідні труби”: як WEST AUTO HUB змагався у бігові з перешкодами на RACE NATION в Києві фото

Подолати кілометри по полю, лісові, воді, багнюці. І все це треба пробігти чим швидше, адже це RACE NATION - наймасштабніший та унікальний всеукраїнський проект - гонка з перешкодами. Останні пов’язані з підйомами та спусками, водою, болотом, піском, холодом, висотою, рівновагою, переміщенням предметів, вогнем та фізичними навантаженнями.

Забіг відбувся у суботу, 9 жовтня, на мототреці с. Пирогів, що під Києвом. WEST AUTO HUB вирішив випробувати себе на міцність, тож відважні рейсери Оксана Бречко, Дмитро Маркін, Назар Михалевич, Юрій Стасюк та Дмитро Гапончук вирушили до столиці, щоб подолати дистанцію у 3 кілометри.

“Пройти вогонь, воду і мідні труби”: як WEST AUTO HUB змагався у бігові з перешкодами на RACE NATION в Києві фото 1

На змагання приїхали кілька сотень учасників з різних міст України. А ще більше вболівальників: хтось з сім'єю та дітьми або колегами. Долати дистанції можна було як індивідуально, так і в команді. Тож на мототреці змагалися цілі підприємства. 

Перед початком забігу кожному учаснику видавався реєстраційний пакет, всередині якого був браслет із чіпом. Він фіксував час, за який людина долатиме дистанцію.

“Пройти вогонь, воду і мідні труби”: як WEST AUTO HUB змагався у бігові з перешкодами на RACE NATION в Києві фото 2

За 10 хв до старту для рейсерів проводили розминку, аби вони розігрілися та були готові до серйозних фізичних навантажень. Навіть +3 градуси тепла в повітрі не лякали “веставтохабівців”: вони всі були налаштовані пройти цей шлях. 

На RACE NATION можна було пробігти три дистанції: на 3, 5 та 10 км. Прокладений для учасників маршрут був маркований білими стрічками. На кожній локації на них чекали інструктори, які розповідали правила, як потрібно долати кожну перешкоду. 

“Пройти вогонь, воду і мідні труби”: як WEST AUTO HUB змагався у бігові з перешкодами на RACE NATION в Києві фото 3

Перешкоди були різні. Команда WEST AUTO HUB перелазила через гору з шин та під натягнутим над землею дротом із шипами, носила колоди та відра з водою, здіймаючись на круті підйоми. 

Води було багато: пролізти над “басейном” по рукоходу “Рухома стіна”, ризикуючи впасти у нього, перелізти через рів, пройти через піну у величезних “пральних машинках”.

Особливі враження залишилися після проходження перешкоди під назвою “Рампа”. Це дерев’яна конструкція висотою 4/5 метрів, до якої прикріплені канати, які полегшують проходження перешкоди. Учасник на швидкості з розбігу має піднятись на вертикальну стіну та зачепитись за край рампи, щоб перелізти.

“Веставтохабівці” пересували величезною кувалдою дерев’яні бруси, носили та котили бетонну кулю під пагорб.  

Якщо ж якусь перешкоду не вдавалося пройти, то за це були “штрафи”: зробити 15 бурпі чи пробігти одне коло. 

“Пройти вогонь, воду і мідні труби”: як WEST AUTO HUB змагався у бігові з перешкодами на RACE NATION в Києві фото 4

На фініші потрібно було залізти на високу конструкцію та з’їхати з неї по гірці в дуже-дуже холодний басейн. При цьому учасника поливали водою зверху. Емоції рейсерів WEST AUTO HUB ви бачите на цих фото. У тридцятку перших, хто фінішував найшвидше, увійшов Дмитро Гапончук. Не менш хороший результат показали Дмитро Маркін (49 місце) та Оксана Бречко (58 місце). 

Було важко, мокро, холодно, але дуже відважно. Пишаємося нашими сміливцями!

Більше захоплючих фото на сторінці WEST AUTO HUB  у Facebook.