WAH працюватиме над покращенням сервісу з відомою у світі консультанткою з сервісу Анастасією Владичинською

WAH працюватиме над покращенням сервісу з відомою у світі консультанткою з сервісу Анастасією Владичинською фото

Ми цінуємо наших клієнтів і хочемо бути кращими для них. Саме тому ми розпочали річний проєкт з покращення рівня сервісу в компанії West Auto Hub спільно з Vladychynska Consulting

WAH радий, що став на шлях із покращення сервісу, адже наші клієнти та партнери заслуговують найкращого. Це дуже відповідально, потребує наполегливості та серйозної командної роботи. Віримо, що усе вдасться, бо у нас є місія – створити цивілізований ринок транспортних засобів в Україні. 

WAH працюватиме над покращенням сервісу з відомою у світі консультанткою з сервісу Анастасією Владичинською фото 1

Допомагає у втіленні проєкту команда Анастасії Владичинської. Пані Анастасія розпочала революцію сервісу в Україні, започаткувала Першу школу сервісу в Києво-Могилянській бізнес школі. Сертифікована в США як консультант з сервісу. Навчалась в Інституті Діснея та Рітц-Карлтоні. Закінчила університет для спікерів в Нью-Йорку. Людина, яка робить сервісну трансформацію аеропорту Бориспіль, Запорізької обласної клінічної лікарні. Анастасія вірить, що стати правдиво сервісною компанією можна не зважаючи ні на що.

Працівники WAH уже відвідали два воркшопи від Анастасії Владичинської та сформували команду всередині компанії, яка буде працювати над покращенням сервісу та втілювати інновації, основною метою яких стане щасливий клієнт.

У майбутньому нас чекає колосальна робота, але ми обов’язково впораємося, бо нас мотивуєте ви, наші клієнти.